Fredag.

 
 
 
Sitter här i mitt lilla rum och skriver till er medans Matt Corby spelas i bakgrunden. Man ryser när man lyssnar på honom. 
Mötet idag gick jätte bra. Ni kommer få ta del av det här längre fram. Hihi. Efter mötet åkte jag till stallet där jag pysslade om lilla Bella och pussade på henne massor. Alla hästmänniskor kommer förstå vad jag menar nu men ni andra kommer fatta noll. Jag och Nina har två helt olika grepar som vi älskar. Nina säger att hennes är bäst medans jag säger tvärtom, nu har vi sagt att vi ska byta med varandra i en vecka och därefter säga vad vi tycker. Den dagen startades idag för min del. Har ALDRIG tagit så lång tid för mig att mocka en box..iaf inte på evigheter så ja det blev lite mindre glada ord som kom ur min mun. Så ska bli kul att se hur det har gått efter en vecka ändå och dessutom se vad Nina tycker.. Vi kanske kommer byta grepar med varandra haha. 
 
Massa snö har kommit nu i eftermiddag så till veckan kan vi förhoppningsvis tolk, wiiihooo. Bästa som finns ju! Ska kanske bli så liten imorgon att man ska ta fram pulkan och åka lite pulka. Så roligt som det är så tvekar jag inte en sekund haha, måste bara hitta någon som kan åka med mig. Jag blir som ett litet barn när jag åker pulka, leendet är uppe vid öronen och jag skrattar konstant haha :-) Man får ju samtidigt lite motion när man ska ta sig upp i backen hela tiden. 
0 kommentarer