En redig frukost.

 
Hur god var inte min frukost imorse? Åt så mycket att man skulle kunnat tro att jag skulle få tvillingar haha. Frukosten är nog det bästa målet på hela dagen, en stor frukost efter man har varit i stallet och fixat allt- Det är grejor det! Fixade som sagt att imorse till Betty med hjälp av mamsen så jag kunde ha några bommar i ridhuset. Det måste ha varit det bästa passet någonsin som vi haft tillsammans, hon var mjuk och under sig precis som jag ville ha det. Det var en dröm att sitta på henne idag och galoppombytena satt som en smäck även dem. Nej men det passet kan jag leva länge på för hon var verkligen jätte fin! 
 
Efter frukosten satt jag och tog det lugnt samtidigt som jag läste och bläddrade i Pether Marknes bok som jag STARKT kan rekommendera! Älskar hans filosofi kring hästen och allt där omkring. Tar in varje ord och värderar dem högt för att sedan kunna ta med dem i min träning och planering kring Betty. Efter passet idag är jag ännu mer taggad på hästarna så nu hoppas jag att jag kan få ha lite tur också. Känner att turen inte varit på min sida helt.. 
 
Har varit och lämnat mamsen tillsammans med pappa också. Påvägen hem köpte vi foder till Betty och plockade hem gamla täcken som måste fotas och läggas ut på annons så vi blir v med grejorna någon gång. Har så mycket häst saker som måste säljas av som inte funkar till Betty som vi hade till Bella och så. Har bland annat två Dyon träns i nyskick plus en dyon martingal, så ja det behöver tas tag i. Hittade eller ja pappa hittade även mina låga converse som jag har letat i år och dar efter.. De hade legat i mopedbilen så dem fick följa med hem också haha. 
0 kommentarer