En känsla som varit så saknad.

 
Hur glad kan man få vara över att ha funnit tid till att hinna iväg en sväng till gymmet. Dessutom, när jag kommer till gymmet så är EM i hoppning på tv:n så jag satte mig på cykeln och betade av 1.5 mil. Känner i rumpan, vaderna och baksidan på låren men oj så skönt. Nu ska jag försöka komma igång. Ville egentligen köra mer men vet att om jag tar ut mig för mycket så kommer jag tröttna. Så vi börjar lugnt men går sakta uppåt i tempo under tidens gång. Har saknat känslan i kroppen när man har tränat och är lite mör. En av de bästa känslorna på länge. 
Min Donna har fått spruta idag så ingen ridning på 2 dagar, därefter köra igång igen. Kondition ska byggas och vi ska göra det tillsammans. Ska Betty komma i bra kondition, då ska även jag göra det. Så är det bara. 
 
OCH imorgon är det fredag igen. Oj så skönt det ska bli. Sova utan ett alarm som ringer 05:30 och få göra det som faller in. På lördag åker jag troligtvis in till stan med mamma för att strosa runt i butikerna och äta lite mat. Sedan på söndag ska det hämtas massa Hö.. Så i helgen kommer jag bli super stark.. 
 
Nu ska jag gosa ned mig i sängen, skriva godnatt till honom och drömma sött, förhoppningsvis, <3 
0 kommentarer