Jag har ett fint leende på läpparna.

 
Dagen börjar lida mot sitt slut och jag längtar efter sängen. Jag lever fortfarande på det fina ögonblicket igår så jag har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen. Bröllop är så fint. Synd bara att man inte fick gå på bröllop så ofta. Min dag började lugnt med ett bra tag i sängen innan jag knatade upp och startade dagen. 
E jobbade idag med så jag har mest hängt hos honom idag med sin familj. Däremot, efter lunchen begav jag mig hemåt. Visste inte riktigt vart vi skulle vara ikväll så packade med allt hem. Passade även att åka förbi stallet när jag åkte hem. Inte långt kvar innan jag är där varje dag igen. Sedan hem för att hälsa på. Mamsen är sjuk så höll mig på avstånd men sa iallfall hej och pratade lite. När E kom hem från jobbet packade jag allt och så åkte vi lite bil innan vi kom fram till garaget där papsen väntade. När vi ändå var där passade vi på att åka lite vattenskoter. Haha jag var räddare än jag trodde att jag skulle vara. Har ganska lätt att flyga av dem..Höhö. Vinkade sedan hejdå till papsen och åkte och köpte mat. Köpte lite mat från FLOW. Ett ställe man alltid vet att man får god mat ifrån. Dock rätt starkt idag (jag är super känslig) men de gick ned och jag blev riktigt mätt ännu en gång. 
 
Imorgon väntar en dag på språng. Jag ska åka iväg och titta på hästtävling hela dagen så det blir en dag med hästar. Tänkte hejja på vännerna som är där och tävlar. Dem ställer upp för mig, då är det ju klart att jag ställer upp för dem! Men mer om det imorgon, för nu. Sängen. 
 
 
Sov så gott så hörs vi mer imorgon igen, Xoxo° 
0 kommentarer