Känslan som fortfarande finns kvar.

Har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen även fast huvudvärken har legat och tryckt. Hoppas att leende är kvar eftermorgon dagens ärenden. Jobbar inte imorgon men tidig uppgång står på schemat för imorgon börjar dagen med frukost hos bagarn tillsammans med pappa innan vi åker iväg.
Det är lite jobbigt att jag har fått sämre syn och att jag nu måste ha linser eller glasögon på mig hela tiden vilket jag inte är bekväm med ännu.. Visst det är en vane sak men att acceptera att sin syn inte är den bästa är inte så roligt då det är ganska suddigt man ser. Men jag får lära mig att acceptera det och bli bättre på att använde galsögonen och linserna för annars kommer ju den underbara huvudvärken.. 
 
Betty var pigg och glad idag. Myste massor och hon fick massa pussar på hennes mjuka mule. Använder ju tvättlappar på henne nu eller vätservetter vilket gör att mulen blir ännu mjukare så den är super gosig nu. Tog oss även en promenad, hon är lite pigg nu haha men hon gör ju aldrig något dumt vilket är skönt. 
 
Vad mer har hänt idag då..? Hmm. Jag har suttit inne på massa hemsidor och tittat på kläder. Känner att ett plagg behöver införskaffas och det är ett par byxor som jag kan ha till allt och då menar jag till typ allt utom slit och släng. Annars har jag inte gjort så mycket förutom att jag har ätit en god middag och en god äppelpaj till efterrätt som mormor bakat, mums. 
0 kommentarer