Halloween Fredag!!

 
Okej inte riktigt såhär snygg kommer jag vara ikväll. Kör inte all in på utklädnad men vi har dock en bra utklädnad. Jag och Alice har gjort vår egen outfit till ikväll och vi är inget mer än sjukt nöjda, haha vi har kämpat verkligen med våra tröjor så vi hoppas att det blir bra till ikväll. Annars får vi iaf ha en rolig kväll! Har även köpt mask så ikväll ska vi ha roligt!! Har taggat hela veckan, älskar att få spexa till det för då blir saker och ting så mycket roligare! 
 
Red och gjorde allt imorse till Betty så jag har haft en näst intill ledig dag. Har även fått min nya säng som jag nu sitter och tittar på lite stolt haha. Den är STOR och hög plus att det är JAG som har valt ut sängen efter min behov (haha kan man säga så utan att det misstolkas?). Ska bli spännande att få sova i den. Tror dock att jag får sova i den på söndag, sover inte hemma idag och imorgon är det fortfarande oklart vart vi sover menmen det blir ju bra i slutändan. 
 
Ska snart hoppa in i duschen och mumma upp mig innan jag åker till Alice där det blir fix och middag innan vi drar in till stan. Åh så taggad jag e! Hoppas ni får en bra kväll allesammans så hörs vi senare, Puuusss o kraaam!!
0 kommentarer